top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

функционалности

видео

Видео: Вртење од мобилен телефон на контактите во CRM-от на Dynamics NAV

Мобилната верзија на програмот за сметководство и деловно работење, Microsoft Dynamics NAV има можности за телефорнирање од контактите...

пишува:

Angel Face

Автор

22.09.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Вртење од мобилен телефон на контактите во CRM-от на Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Србија е десета земја во која Логин Системи инсталира или опслужува Business Central во приватниот сектор

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

MakasIT.gif

Мобилната верзија на програмот за сметководство и деловно работење, Microsoft Dynamics NAV има можности за телефорнирање од контактите (купувачи и добавувачи).Телефонирањето е овозможено со CRM функционалностите на Microsoft Dynamics NAV. Софтверот за CRM ги консолидира информациите и документите за купувачот во една база на податоци CRM која може лесно да се ракува и да се пристапува. Останатите функционалности вклучуваат запишување на разните интеракции со купувачите (преку емаил, телефон, социјалните мрежи и други канали), автоматизирање на разни процеси на работа како работни задачи (анг. Tasks), календари и нотификации (известувања). 


Кога се телефонира, може да се избере дали ќе се звони на класична телефонска линија или преку Viber. На овој начин, вработените и менаџерите во организацијата ќе може да ги искористуваат меѓусебно листите со телефони и интеракциите на сите контакти во фирмата.


Овие функционалности се корисни за продажни менаџери и комерцијалисти, вработени во поддршка и грижа а корисници, за топ менаџмент и сите други кои работат со потенцијални и тековни купувачи и добавувачи.


Во видеото подолу е прикажана практична изведба на телефонирање преку Dynamics NAV.


Видео: Демо прикажување на телефонирање преку Dynamics NAVПовеќе информации за CRM функционалностите на Dynamics NAV има на https://www.ERP.mk/DynamicsNAV/crm.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page