top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

Зголемениот интерес за форумот не' поттикна да направиме централна страна со најнови објави, најкоментирани и најжешки во месецот.

пишува:

Angel Face

Автор

18.05.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Најнови, најкоментирани и најжешки во месецот - Креиравме централна страна на форумот

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif


СКОПЈЕ --- Зголемениот интерес за форумот не' поттикна да направиме централна страна со најнови објави, најкоментирани и најжешки во месецот. Стандардно дифолтната страница на форумот ги прикажуваше категориите наместо најновите објави независно од категоријата.

Адресата на централната страница е www.loginsystems.biz/forum-feed.


Форумот на Логин Системи се користи за читање, споделување на информации или поставување на прашања поврзани со сметководтвото, Dynamics 365 Business Central, PayPal или општо деловни теми. Општиот дел од форумот е бесплатен за користење за сите посетители, а дел од форумот се користи од премиум корисници на Dynamics NAV / 365 Business Central.0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page