top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

референци

MSDyn365

COVID-19

Ste. Michelle Wine Estates обезбедува континуитет на бизнисот со Dynamics 365

Решенијата MSDyn365 помагаат на Ste. Michelle Wine Estates и ги прилагодуваат своите деловни процеси за да одржуваат континуитет...

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Ste. Michelle Wine Estates обезбедува континуитет на бизнисот со Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Ste. Michelle Wine Estates се префрли од 90% лично и 10% е-трговија на обратна страна - 90% е-трговија и 10% лично. Овој прекинувач беше неопходен за да се заштитат клиентите и вработените. Тоа беше овозможено само преку агилни деловни процеси овозможени од решенијата на Microsoft Dynamics 365.


Во ова видео погледнете како Ste. Michelle Wine Estates продолжува да дава приоритет на безбедноста и благосостојбата на своите вработени и клиенти за време на пандемијата COVID-19. Компанијата презеде бројни мерки на претпазливост за да го минимизира ризикот и ги трансформираше деловните процеси за да им служи на своите клиенти во овие тешки времиња.


Погледнете го ова видео за да дознаете како го направиле тоа.

Видео: Ste. Michelle Wine Estates обезбедува континуитет на бизнисот со Dynamics 365


Решенијата на Microsoft Dynamics 365 и помагаат на оваа компанија да остане во контакт со вработените, да одржува капацитети, да ги исполни новите деловни барања и многу повеќе.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page