top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Споделување на сите релевантни социјални мрежи

Логин Системи постави широк избор за споделување кај страниците со функционалности за сметководство и деловно работење...

пишува:

Angel Face

Автор

20.02.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Споделување на сите релевантни социјални мрежи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Логин Системи постави широк избор за споделување кај страниците со функционалности за сметководство и деловно работење (www.ERP.mk/DynamicsNAV).


Така, посетителите на сајтот може лесно да споделуваат на социјалните мрежи (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest), да праќаат линкови со електронска пошта преку емаил провајдерите (Outlook, GMail, Yahoo), да споделуваат преку телеком операторите (WhatsApp, Viber) или да креираат и печатат како документ (OneNote, Print, e-mail клиент).


#Сподели #Share #НекаДознаатДругите


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page