top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

информација

Со ERP.mk сме подостапни за корисниците, читателите и членовите

Како би се викала адресата посветена на ERP во Македонија ако нема ERP во својот назив? Затоа, од денес може да се користи www.ERP.mk за...

пишува:

Angel Face

Автор

18.02.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Со ERP.mk сме подостапни за корисниците, читателите и членовите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

MakasIT.gif


Како би се викала адресата посветена на ERP во Македонија ако нема ERP во својот назив? Затоа, од денес може да се користи www.ERP.mk за пристап до информации за софтверските решенија во сметководството и деловното работење.


На сајтот ги има функционалностите на светски-познатиот софтвер за ERP - Microsoft Dynamics NAV (www.ERP.mk/DynamicsNAV). Со постовите од блогот www.ERP.mk/blogerp може да се дознаат повеќе корисни сценарија и да се прочита за ERP и деловното работење. На форумот www.ERP.mk/forum се поставени повеќе категории од областа на сметководството и финансиите, менаџментот и популарните теми од областа на Dynamics NAV.Логин Системи е компанија за изведба на софтверски решенија за сметководство и деловно работење базирани на Microsoft Dynamics NAV. Решенијата на Логин Системи се користат во Македонија, Косово, Албанија и неколку други земји во светот.


#ЕРП #ERP

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page