top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Наслов

Поднаслов

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Отворивме нова рубрика за сметководители и финансиски менаџери на форумот на Логин Системи. Целта ни е да ги приближиме знаењата од финансиите и информатичката технологија. Рубриката е отворена за сите членови на форумот.


Може да се пристапи на следниот линк тука ...


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page