top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Брзо растечкиот синџир ресторани во ОК ги мигрира клучните деловни процеси на Microsoft Dynamics 365

За да го поддржи својот амбициозен раст, TGIFridays ги консолидира деловните операции почнувајќи со финансискиот менаџмент на MS Dynamics365

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Брзо растечкиот синџир ресторани во ОК ги мигрира клучните деловни процеси на Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Популарната и брзорастечка франшиза на ресторани од петокот TGI во ОК сакаше поскалабилна, флексибилна платформа за основни деловни процеси.


За да го поддржи својот амбициозен раст, франшизата ги консолидира деловните операции почнувајќи со финансиското управување на Microsoft Dynamics 365.


Вградената функционалност и леснотијата на користење значат дека TGI Friday's може да продолжи да вклучува повеќе деловни процеси додека ја проширува својата франшиза. Придобивките вклучуваат пониски трошоци, полесен пристап до податоци и подобар увид.


Погледнете го ова кратко видео за да дознаете повеќе:


Видео: Брзо растечкиот синџир ресторани во ОК ги мигрира клучните деловни процеси на Microsoft Dynamics 365


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page