top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

информација

Пуштен во употреба нов веб сајт за поддршка и ресурсен центар ...

... наменет за корисниците на Microsoft Dynamics NAV во Македонија и регионот. Повеќе има на линкот тука ...

пишува:

Angel Face

Автор

01.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Пуштен во употреба нов веб сајт за поддршка и ресурсен центар ...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

... наменет за корисниците на Microsoft Dynamics NAV во Македонија и регионот.


Повеќе има на линкот тука ...


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page