top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Преминавме на Microsoft Office 365 и Exchange Online

По тригодишна пауза, Логин Системи повторно го користи емаил системот на Microsoft. Овој пат со верзијата во клауд - Exchange Online.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

По тригодишна пауза, Логин Системи повторно го користи емаил системот на Microsoft - Exchange Server. Овој пат со верзијата во клауд - Exchange Online.

Microsoft Office 265 го подобрува работењето на компаниите
Microsoft Office 265 го подобрува работењето на компаниите


Скопје, 05.10.2019. Оваа седмица Логин Системи го унапреди своето работење со поставување на Microsoft Office 365 како платформа на десктоп и мобилни алатки за продуктивност и Exchange Online, сервис за електронски мејлови и тимска соработка на Microsoft.


„Логин Системи беше првата фирма што започна да го користи Microsoft Exchange Server (во 1993 година како Microsoft Mail Server). Во 2016та година го деинсталиравме Exchange Server од серверите, и инсталиравме трето решение за емаил.“ кажува Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Неодамна се одлучивме за емаил системот во клауд Exchange Online затоа што одговара на сегашните наши потреби. Тој е сервис кој е безбеден, полн со опции за модерното време и се интегрира со тоа што го работиме - Microsoft Dynamics 365 Business Central.“.


Office 365 е претплатничка услуга за користење на премиум апликациите на Microsoft - Word, Excel PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Апликациите може да се инсталираат на повеќе уреди вклучувајќи компјутери со Windows, Apple Mac, мобилни телефони и таблети iPhone, iPad, и Android. Publisher и Access може да се користат само на дектоп комјутери и лаптопи.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page