top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Посвети се на бизнисот наместо на софтверот

"Си ја сакам многу работата. Им овозможуваме на фирмите и организациите да се посветат на бизнисот наместо на софтверот. Ние правиме...

пишува:

Angel Face

Автор

04.08.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Посвети се на бизнисот наместо на софтверот

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

"Си ја сакам многу работата. Им овозможуваме на фирмите и организациите да се посветат на бизнисот наместо на софтверот. Ние правиме софтверски деловни решенија ... За да имате повеќе за одморање, ние работиме smart" напиша Венко Глигоров на својот фејсбук профил. 


Повеќе за деловните решенија има на линкот www.ERP.mk.0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page