top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

После 25г. го пензионираме сегашното - лого за нова мисија

Скопје, 31.07.2017. Логин Системи, провајдерот на деловни решенија за сметководство и ERP одлучи да го замени сегашното лого со...

пишува:

Angel Face

Автор

13.08.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

После 25г. го пензионираме сегашното - лого за нова мисија

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 31.07.2017. Логин Системи, провајдерот на деловни решенија за сметководство и ERP одлучи да го замени сегашното лого со ново. Постоечкото лого е креирано од почетокот на фирмата во 1991 и претпре мало дополнување во 2003та година. 


„Со новото лого Логин Системи влегува во нова ера од своето работење кадешто 'клауд' технологиите, бизнис апликациите и перформансните-менаџмент услуги ќе бидат главните мотори на развојот на фирмата.“, изјави Венко Глигоров, основач, ко-сопственик и управител на Логин Системи. „Лично имам жал што досегашното лого го менуваме бидејќи со него ги поминавме сите можни фази на Логин Системи. Сепак, ни требаат сега нови алатки за да го предводиме новото време.“


Повеќе има тука ...
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page