top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

Плати: Ажурирање со договор и Исплата на дел од плата

Форумот во рубриката "Како да направам" е побогат за два нови поста за плати и еден за регрес. Авторот Евгенија Ѓорѓиева објаснува чекор...

пишува:

Angel Face

Автор

16.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Плати: Ажурирање со договор и Исплата на дел од плата

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Форумот во рубриката "Како да направам" е побогат за два нови поста за плати и еден за регрес. Авторот Евгенија Ѓорѓиева објаснува чекор по чекор за:


Повеќе за авторот има на линкот тука.
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page