top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

После 25 г. работа во Логин Системи се пензионира Лусија Бошку

Скопје, 21.04.2018. Логин Системи го доби првиот пензионер од своето постоење до денес. Изминатата седмица Лусија Бошку се пензионираше...

пишува:

Angel Face

Автор

21.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

После 25 г. работа во Логин Системи се пензионира Лусија Бошку

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Скопје, 21.04.2018. Логин Системи го доби првиот пензионер од своето постоење до денес. Изминатата седмица Лусија Бошку се пензионираше после 25 години работа во Логин Системи.


Лусијја Бошку и Венко Глигоров на последниот ден во Логин Системи (17.04.2018)
Лусијја Бошку и Венко Глигоров на последниот ден во Логин Системи (17.04.2018)

„Кога на интервју за работа во октомври 1992 Лусија ми кажа дека сака да се вработи и да се пензионира во Логин Системи - се вртев и мислев дека е скриена камера. Не можев ни да замислам кога тоа ќе биде ...“ се присетува Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Ете тоа време стигна. Пред некој ден ја испративме Лусија Бошку во пензија. После 25+ години работа заедно. Благодарен сум за професионалноста и беспоштедната работа сите овие години.“Лусија Бошку работеше на местото технички секретар во 90тите години кога фирмата работеше со едукација и со софтверски програми. Во 2000тите Лусија беше деловен асистент на менаџментот со фокус на дистрибуцијата, а дополнително помагаше во почетните години на етаблирањето на Сојузот на стопански комори со коучинг на новите вработени. Последните години Лусија помагаше во активностите за документацијата на Microsoft Dynamics NAV.


„Ти благодариме за убавите денови поминати заедно и за се' што направи за сите нас.“ напиша Татјана Бошевска, долгугодишен менаџер во Логин Системи, а сега менаџер во Сивус, на ѕидот на фејсбук страницата Login Systems Legacy.


Од името на сите сегашни и бивши вработени на Логин Системи, нека ти се среќни и долгувечни пензионерските денови, Лусија Бошку!


###


Проследете ја галеријата со слики ...


Повеќе слики за Логин Системи и Лусија Бошку има на линкот https://www.loginsystems.biz/25-godini.Оставете подолу коментар или ваше искуство во соработката со Лусија Бошку!


1 comment
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page