top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

функционалности

ПДД-ГИ за различни видови на исплата

Подготовката на ПДД-ГИ (Годишен извештај на исплатувачот на приходи за бруто остварените приходи, платениот данок и придонеси и вкупно...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

Подготовката на ПДД-ГИ (Годишен извештај на исплатувачот на приходи за бруто остварените приходи, платениот данок и придонеси и вкупно исплатените нето приходи во Македонија) во Dynamics NAV се прави во модулот за плата преку автоматско превземање на податоците од исплатените плати (и даноци и придонеси) во текот на календарската година. Како дел од овој извештај, исто така автоматски се превземаат и податоците за испалтениот регрес на вработените и се сместуваат во соодветните полиња од образецот. - од постот на Евгенија Ѓорѓиева во "Како да направам" од форумот на Логин Системи.


Продолжи со читање тука ... коментари и прашања се добредојдени!0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page