top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Отворен современ тикет систем за техничка и корисника поддршка на Логин Системи

Скопје, 28.03.2018. Денес, Логин Системи објавува дека отвори современ тикет систем за техничка и корисничка поддршка на своите корисници...

пишува:

Angel Face

Автор

28.03.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Отворен современ тикет систем за техничка и корисника поддршка на Логин Системи

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gifСкопје, 28.03.2018. Денес, Логин Системи објавува дека отвори современ тикет систем за техничка и корисничка поддршка на своите корисници и сите заинтересирани за сметководство, ERP системи и деловно работење. Овој тикет систем е надополнување на Центарот за помош на Логин Системи за оние проблеми, потреби и барања за кои нема одговор во Центарот за помош или ресурсниот центар.

Тикет-системот на Логин Системи е централизирано место за доставување на барања за помош и поддршка и ефикасно средство за водење на постапката за решавање на проблемот или одговор на прашањето.


Барање за помош и поддршка се прави преку Центарот за помош (https://help.loginsystems.biz/en/contact), преку електронска пошта (само за корисниците што имаат договор за поддршка со Логин Системи) или преку страницата на Логин Системи на Facebook (www.facebook.com/LSMacedonia).Слика: Изглед на формуларот за поднесување на тикет


При пополнување на барањето, корисникот одредува кој е типот на барањето и тоа:

  • Инцидент. Ова се барања во рамките на техничката продажба која се наплатува. Кога корисникот наишол на одреден проблем поради објективна или субјективна грешка во Dynamics NAV, тој пополнува барање и го објаснува проблемот, става евентуално слика од екранот кога се јавила грешката или пораката.

  • Прашање. Тука спаѓаат барања за добивање на одговор на одредена тема поврзана со функционалност на ERP системот, лиценцирањето, веб сајтот или теми што не се поврзани со првите три.

  • Поплака. Тоа се барања поврзани со грижата на корисници и сме благодарни ако лицата доставуваат информации и сугестии како би можеле да се подобриме.

  • Барање за измена. Ова се однесува на барања за извршување на измени во одредени модули и/или функционалности на сметководствениот софтвер и ЕРП систем базиран на Microsoft Dynamics NAV.


Исто така, корисникот дава информација за областа на барањето и тоа:

  • Функционалност. Оваа област опфаќа функционалности на сметководствениот софтвер и ЕРП системот, како и локализацијата и надополнувањата на Логин Системи.

  • Лиценцирање. Се однесува на лиценцирањето за Microsoft Dynamics NAV, но и придружните програми и техологии какви што се Microsoft Office, Windows Server, SQL Server и останато.

  • Веб сајт. Се однесува на веб сајтот на Логин Системи.

  • Останато. Сите други области кои не спаѓаат во првите три области.


При приемот на барањето, системот испраќа порака до барателот со број на тикет. Овој број на тикет е референца која се користи во текот на целата постапка до решавање и/или затворање на барањето.

Поднесување на барање од страна на корисникот е бесплатно, а одговорните лица од Логин Системи одредуваат дали одговорот на барањето ќе биде бесплатно или за одговорот (или реакцијата) треба да се плаќа. За корисниците што имаат договор со Логин Системи за поддршка, одзивот на барањето и доставувањето на одговорот е дефинирано во самиот договор.


Повеќе за тоа како се организирани оддржувањето и поддршката за Dynamics NAV има на линкот тука ...

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page