top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Отворен нов YouTube канал за Microsoft Dynamics NAV

Скопје, 25.08.2017. Денес, Логин Системи објавува дека отвори нов YouTube канал на македонски јазик за содржини поврзани со Microsoft...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 25.08.2017. Денес, Логин Системи објавува дека отвори нов YouTube канал на македонски јазик за содржини поврзани со Microsoft Dynamics NAV 2017. Од септември оваа година фирмата планира редовно да креира и објавува видео сесии со показни вежби за користењето на ERP во деловното работење. Уредник на каналот е Логин Системи, овластен провајдер на решенија базирани на Microsoft Dynamics NAV.


Повеќе има на линкот тука ...0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page