top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

функционалности

Нова функционалност: старо сметководство во Dynamics NAV

Со новата функционалност на Логин Системи, фирмите и организациите имаат можност многу побрзо и поефтино да го остават старото...

пишува:

Angel Face

Автор

10.11.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Нова функционалност: старо сметководство во Dynamics NAV

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Со новата функционалност на Логин Системи, фирмите и организациите имаат можност многу побрзо и поефтино да го остават старото сметководство и да преминат на Dynamics NAV. 


Повеќе има на линкот тука ....0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page