Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Marketing technology is not something that has been widely adopted in the luxury yacht industry. Yet, targeting this niche demographic requires precision and little room for mistake.


Watch as Northrop & Johnson, a luxury yacht company, implemented Dynamics 365 Sales Pro and achieved a 70% increase on their charter sales. Dynamics 365 gave them a real competitive advantage, providing them with a window into the customer the entire way through the sales cycle.


Video: Northrop & Johnson boosts sales and marketing efforts with Dynamics 365If you are looking to strengthen customer relationships and seamlessly move customers through the digital buying journey? Watch how one company achieved success with #MSDyn365SalesPro.


#Microsoft #MicrosoftDynamics365 #MSDyn365 #Office365 #MicrosoftOffice365


0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan