top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Настан: Богати сметководствени услуги

Отворен е настанот за сметководители и финансиски менаџери - Богати сметководствени услуги. Повеќе информации и пријавување има тука ...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Отворен е настанот за сметководители и финансиски менаџери - Богати сметководствени услуги.


Повеќе информации и пријавување има тука ...0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page