top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Модернизирајте и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dyn365 за професионалци за продажба

Изградете импулс на продажбата и затворете повеќе зделки со Microsoft Dynamics365.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Модернизирајте и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dyn365 за професионалци за продажба

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Во просек, продавачите работат со 6,8 засегнати страни и 16 колеги по договор, што ги прави продажните циклуси многу долги и исклучително сложени. За дополнително да се комплицираат работите, денешните продавачи имаат двојно повеќе тимови отколку пред неколку години.


Очигледно, наследените методи за складирање и пристап до информациите за клиентите, следењето на статусот на договорите кои се во тек, соработката со мобилните колеги и одржувањето на „големата слика“ на секој подвижен дел не се доволни за денешните професионалци за продажба кои се во движење. Тоа е местото каде што Microsoft Dynamics 365 обезбедува конкурентна предност.


Гледајте го ова кратко видео за да дознаете како Dynamics 365 може да помогне да се модернизира продуктивноста на продавачот со поедноставен, попрецизен начин за градење на продажен момент, затворање повеќе зделки и зголемување на продуктивноста.

Видео: Модернизирајте ги и зајакнете ги продажните тимови со Microsoft Dynamics 365 за професионалци за продажба


Изградете импулс на продажба и затворете повеќе зделки со #Microsoft #Dynamics365. Рационализирајте ги процесите со интерактивни контролни табли, интеграција на Office 365, вградена соработка, мобилни апликации и вградени можности за продажба.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page