Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Скопје, 29.04.2019. Логин Системи, овластениот провајдер на Dynamics NAV / 365 Business Central, информира дека мобилната апликација за побрзо прегледување на содржините на веб сајтот на Логин Системи е расположива за сите посетители на сајтот на Логин Системи.


Преку мобилен телефон или таблет со Android/iOS оперативен систем ќе може секој да се придружи на форумот за сметководство и бизнис, да ги чита блог-објавите и новостите за софтверските деловни решенија ЕРП. Ќе може да се дебатира за ПејПал, како и да се четува со другите членови на заедницата на Логин Системи. Со активности поврзани со Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central, корисниците на мобилната апликација потенцијално ќе градат меѓународна кариера.

„За разлика од претходната наша мобилна апликација која беше повеќе како засебен прелистувач на сајтот, оваа апликација е направена да работи брзо, да има интеракција со сајтот и членовите на сајтот, и да може да се прегледуваат содржините појасно.“ изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Ја избравме платформата на Wix за ова решение бидејќи се користи кај милиони корисници во светот и фирмата е посветена на унапредување на мобилната платформа“.


Пред две години сајтот на Логин Системи го посетуваа 30% мобилни корисници. Од оваа година мобилните корисници се повеќе од половина со пенетрација од 60%.


Функционалности на мобилната апликација


Користење на форумот


Покрај рубриката за Сметководство и финансии, креиравме и живи се рубриките за Стратегија и менаџмент, Dynamics NAV / 365 Business Central, ПејПал, Бизнис стил и здравје, и Бизнис совети.✅ Комуницирање со заедницата на Логин Системи✅ Закажување средба за користење услуги од Логин Системи✅ Контакти за директна комуникација
✅ Блог-содржини за ERP и актуелности

Поканата за користење на мобилната апликација може да се преземе од адресата http://wix.to/F0BBAGI.Логин Системи е овластен провајдер на софтверски деловни решенија и услуги базирани на Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central од 2002ра година до денес. Повеќе на www.LoginSystems.biz.


0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan