top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Microsoft Dynamics CRM Field Service Успешна приказна за клиентите: Yougenio

Научете како можете да ја подобрите продуктивноста и да создадете искуства за клиенти со решенијата на Microsoft Dynamics 365 Field Service

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Microsoft Dynamics CRM Field Service Успешна приказна за клиентите: Yougenio

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Погледнете како можностите за теренски услуги од Microsoft Dynamics 365 му дозволија на Yougenio -- компанија за е-дигитални услуги -- да ги оптимизира операциите на теренската услуга и да обезбеди навремена, извонредна услуга за клиентите.


Научете како можете да ја подобрите продуктивноста и да создадете извонредни искуства за клиентите со решенијата за теренски услуги на Microsoft Dynamics 365.


Видео: Microsoft Dynamics CRM Field Service Успешна приказна за клиентите: Yougenio


Со решенијата за теренска услуга #Microsoft #Dynamics365, Системи за најавување може да и помогне на вашата компанија да ја зголеми продуктивноста и да создаде извонредни искуства за клиентите.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.