top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Искористете ги постоечките таленти: поттикнете го вашиот тим да развива апликации

Ова видео покажува како можете да му овозможите на вашиот сегашен тим да создава решенија за апликации со напредна функционалност.

пишува:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Искористете ги постоечките таленти: поттикнете го вашиот тим да развива апликации

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Ова видео покажува како можете да му овозможите на вашиот сегашен тим да создава решенија за апликации со напредна функционалност со помош на Microsoft Power Apps.


Неговиот визуелен пристап е интуитивен и едноставен, но сепак флексибилен и моќен. Оваа платформа со низок код има можности и за граѓани и за програмери. Ослободете го вашиот ИТ тим да соработува со целосно поддржан развој од крај до крај, со низок код.


Дознајте повеќе овде:


Видео: Искористете ги постоечките таленти: поттикнете го вашиот тим да развива апликацииLSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page