top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Патувањето со Power Apps на Самит Саини во Хитроу

Ова видео го прикажува патувањето на Самит Саини, службеник за безбедност на лондонскиот аеродром Хитроу и кој ги открил Microsoft Power App

пишува:

Angel Face

Автор

26.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Патувањето со Power Apps на Самит Саини во Хитроу

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Ова видео го прикажува патувањето на Самит Саини, службеник за безбедност на лондонскиот аеродром Хитроу и кој ги открил Microsoft Power Apps. Како почетник, тој лесно создаваше корисни апликации кои заштедуваат време. Сега, како член на ИТ тимот, ги учи другите да го прават истото.


Погледнете како Samit и Power Apps ја водеа дигиталната трансформација.


Видео: Патувањето со Power Apps на Самит Саини во Хитроу


Инспирирајте ги вработените да се ангажираат, замислуваат и создаваат со Microsoft Power Apps. Самит Саини работеше како обезбедување на аеродромот Хитроу кога неговиот менаџер го запозна со Power Apps. Една недела подоцна, со доказ за концептот при рака, Самит ја сподели својата прва креација - водич за превод на аеродром за често поставувани прашања што на крајот заштеди 11.000 листови хартија, 850 часа време и 460.000 американски долари потенцијални трошоци за апликацијата.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Dyn365 BC – Консултација (1 час)

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page