top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

информација

Компаниски видео клип

Логин Системи го објавува својот нов компаниски клип со новото лого. Благодарност за нашиот пријател Александар Левески.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Логин Системи го објавува својот нов компаниски клип со новото лого. Благодарност за нашиот пријател Александар Левески.
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page