top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

J. Walter Thompson создава глобален центар за соработка со технологиите на Microsoft

Како да овозможите ефективна интеракција низ дигиталниот работен простор додека ја зголемувате продуктивноста и ефикасноста?

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

J. Walter Thompson создава глобален центар за соработка со технологиите на Microsoft

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Како да овозможите ефективна интеракција низ дигиталниот работен простор додека ја зголемувате продуктивноста и ефикасноста? За J. Walter Thompson, една од најголемите светски комуникациски агенции, одговорот беше целосно да се интегрира #Microsoft #Office365 со #Teams низ сите негови глобални канцеларии.


На J. Walter Thompson, една од најголемите светски фирми за рекламирање и маркетинг, и требаше начин на нивните географски дисперзирани тимови без напор да соработуваат, да произведуваат одлична работа и да ја зголемат ефикасноста. Агенцијата, исто така, имаше потреба од нејзината работна сила да има пристап до најновата дигитална технологија на работното место, истовремено овозможувајќи интеграција со постоечките алатки и апликации на Microsoft Office 365.

Видео: J. Walter Thompson создава глобален центар за соработка со технологиите на Microsoft


Гледајте го ова видео за да дознаете како Microsoft Teams го овластиле Ј. Волтер Томпсон да управува со проекти низ локации дозволувајќи му беспрекорно да додава членови, да создава и споделува содржини и да го испорачува уникатниот предлог за вредност по кој агенцијата е позната од 1896 година.
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page