top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

информација

функционалности

видео

Видео: Подобрена наплата со извод на отворени ставки (ИОС) со мобилен телефон

Како да се испрати извод на отворени стаки (ИОС) преку мобилен телефон? Многу корисна алатка за продажни менаџери и лица задолжени за...

пишува:

Angel Face

Автор

30.04.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео: Подобрена наплата со извод на отворени ставки (ИОС) со мобилен телефон

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Michelin поттикнува успех за своите мали бизниси со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MakasIT.gif

Како да се испрати извод на отворени стаки (ИОС) преку мобилен телефон? Многу корисна алатка за продажни менаџери и лица задолжени за наплата ...
Извод на отворени ставки (ИОС) е значајна алатка во работењето со купувачите. Тоа е извештај во кој се наведени фактурите и плаќањата, салдото со купувачот, отворените фактури-плаќања и доспеаните обврски.


Во видеото е прикажано како се изготвува ИОС за купувач во Microsoft Dynamics NAV со помош на мобилен телефон Android и како се испраќа по електронска пошта.
Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page