top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

press release

ИТД Дистрибуција е корисникот на годината за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central

Скопје, 28.12.2018. Денес Логин Системи ја избра фирмата ИТД дистрибуција за корисник на годината за Microsoft Dynamics NAV. ИТД...

пишува:

Angel Face

Автор

28.12.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

ИТД Дистрибуција е корисникот на годината за Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Скопје, 28.12.2018. Денес Логин Системи ја избра фирмата ИТД дистрибуција за корисник на годината за Microsoft Dynamics NAV. ИТД Дистрибуција направи надградба на својот претходен систем за сметководство и деловно работење Dynamics NAV 2009 на новата верзија на Microsoft Dynamics NAV 2017 - со спремност за брз премин на најновата платформа Microsoft Dynamics 365 Business Central.


Надградбата на ЕРП системот на ИТД Дистрибуција се состоеше од префрлување на сите податоци од стариот систем во новиот систем, примена на најновиот интерфејс на Microsoft и воведување на неколку новини какви што се водењето според лотови и сериски броеви, фондови од добавувачи и хиерархиско одобрување на документи и продажни цени.


ИТД Дистрибуција Македонија е дел од Инфософт Груп (Infosoft Group) која е основана во 1991 година. Со своето 25-годишно искуство, Инфософт Груп опфаќа компании на пазарите на Албанија, Косово и на Македонија. Својата работа во Македонија ја започнува од годината 2007, а под сегашното име ИТД Дистрибуција работи од 2010 година.Од тимската предновогодишна прослава на ИТД Дистрибуција (Интермецо 2018)
Од тимската предновогодишна прослава на ИТД Дистрибуција (Интермецо 2018)


ИТД во Македонија е овластен дистрибутер на DELL, IBM, HP, Lenovo, ADATA, Gygabyte, TP-link Genius, Winstar, Cooler master, Futjutu, Spire, Power Tree, ION, UNI-1, Fabriano, MURATLI Karton, Lepenka и нуди многу други производи од други светски престижни компании.


„Изборот ИТД Дистрибуција да биде корисник на годината е резултат на посветеноста на фирмата да ги подобри сите аспекти во своето работење и да овозможи поквалитетна услуга на своите корисници.“ изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. „Имплементираме Dynamics NAV повеќе од 15 години, а целосното преминување од NAV 2009 на Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central за нас беше еден од најголемите предизвици. Се радувам што завршивме успешно.“


Повеќе информации за Логин Системи има на www.LoginSystems.biz. Повеќе информации за ИТД Дистрибуција има на www.ITD.mk.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.