top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Како да се забрза дигиталната продажба со Dynamics 365

Кога управувате со голем број на потенцијални клиенти, клучни се ефикасноста и организацијата. ..

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Како да се забрза дигиталната продажба со Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Кога управувате со голем број на потенцијални клиенти, клучни се ефикасноста и организацијата. Управувајте со вашите клучни активности на едно место поефикасно со #Sales Accelerator и #Dynamics365.


За да дознаете повеќе за оваа понуда на @Microsoft, погледнете го ова кратко видео:


Видео: Како да се забрза дигиталната продажба со Dynamics 365


Ова видео дава преглед на забрзувачот на продажба во Microsoft Dynamics 365 Sales Insights. Ќе научите како да го одржувате деловниот континуитет со забрзувачот на продажбата, прво дигитално искуство што им овозможува на продавачите да работат од далечина.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page