top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Функционалности за сметководство

Сите битни функционалности во сметководството и финансиите ги поставивме на едно место. Тие се организирани во 4 категории и тоа: Главна...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Сите битни функционалности во сметководството и финансиите ги поставивме на едно место. Тие се организирани во 4 категории и тоа: Главна книга, Ракување со готовина, Основни средства и Извештаи и анализи.


Функционалностите може да се прегледаат на линкот www.loginsystems.biz/smetkovodstvo.


#Сметководство

0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page