top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

What are the steps to upgrade/migrate from Navision or Dynamics NAV to Business Central

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

информација

Форум: Сметководствени прогнози за подобар и предвидлив бизнис

На форумот на Логин Системи во рубриката за стратегија и менаџмент е постирано за сметководствените прогнози за подобрени деловни...

пишува:

Angel Face

Автор

13.10.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Форум: Сметководствени прогнози за подобар и предвидлив бизнис

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

На форумот на Логин Системи во рубриката за стратегија и менаџмент е постирано за сметководствените прогнози за подобрени деловни резултати. Автор е Венко Глигоров.


Постот може да се прочита и коментира тука ...
0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page