Актуелни објави

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

|

|

|

Форум: Сегашност и иднина во нудење на сметководствени услуги

Еволуцијата во сметководството е незапирлив процес. Овој процес е воден од потребите на фирмите да имаат навремени извешти за да донесува...

30.11.2017

Форум: Сегашност и иднина во нудење на сметководствени услуги

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Allstate transforms the customer experience with Azure AI

Analytics & AI solution video

Starbucks and Microsoft: Deliver intelligent supply chain

Build Agile Business Processes Solution Overview

Customer Story: Clifton Coffee Recap

MakasIT.gif

Еволуцијата во сметководството е незапирлив процес. Овој процес е воден од потребите на фирмите да имаат навремени извешти за да донесуваат брзи и квалитетни одлуки. И податоците да ги користат од било кој уред, во било кое време и на било кое место.


Начинот на работа преку размена на документи и книжења (и извештаи) е минато. Современите потреби на фирмите изискуваат потесна соработка со сметководствените бироа и работа на еден софтверски систем.


Продолжи да читаш тука ...0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan