Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Кражбите и манипулациите се во набавките. Како да се воведе ред и информатичка поддршка? Во постот на Венко Глигоров се објаснува процесот на набавки и негова реализација во Microsoft Dynamics NAV.


Целата операција започнува од барањето за набавка што го има некој вработен или оддел. Ова барање може да се запише директно во Dynamics NAV како Набавно требување (анг. Purchase Requisition). Алтернативно, ако организацијата е голема и сите немаат пристап во ERP системот, тогаш одобрувањата на требувањето се прави на хартиен документ.

Продолжи со читање тука ...
0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan