top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Форум: Отворена нова рубрика ,Прашања и одговори,

Рубриките "NAV: на едно место" и "Како-да-направам" се споени во рубриката "Microsoft Dynamics 365". Воедно, се отвори нова рубрика...

пишува:

Angel Face

Автор

15.01.2018

Notebook and Fountain Pen

категории

Форум: Отворена нова рубрика ,Прашања и одговори,

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Рубриките "NAV: на едно место" и "Како-да-направам" се споени во рубриката "Microsoft Dynamics 365". Воедно, се отвори нова рубрика "Прашања и одговори".


Во рубриката "Прашања и одговори" секој ќе може да се советува со заедницата и консултантите од Логин Системи на теми од сметководството, деловното работење, ERP и Dynamics NAV. Ќе може да се постави прашање во врска со производот Microsoft Dynamics NAV, лиценцирањето, цените, проблемите во работата или општо за сметководството или ERP.


Рубриката се наоѓа на страницата тука ... Упатство како да се постави прашање има тука ...

0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page