Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

Енди Нили, светски авторитет за перформансен менаџмент, вели дека проблемот со менаџментот на перформансите кај компаниите е дека тој или не постои или се сведува само на следење на финансиските метрики (показатели). И најчесто следењето е фокусирано на историските податоци.


Традиционално, менаџментот на перформансите се гледа како начин за следење на перформансите, проверка на напредокот и откривање на областите на кои треба да се посвети повеќе внимание.


Повеќе на темата со можност за дебатирање има тука ...


#Стратегија #Менаџмент #Перформанси


0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan