top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Fortnum и Mason обезбедуваат незаборавни искуства на клиентите со Microsoft Dynamics 365

Иконскиот Fortnum & Mason е цврсто место во срцето на Лондон повеќе од 300 години.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Fortnum и Mason обезбедуваат незаборавни искуства на клиентите со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Иконскиот Fortnum & Mason е цврсто место во срцето на Лондон повеќе од 300 години, каде што посетителите од целиот свет доаѓаат во потрага по неговиот извонреден опсег на подароци, пречки, храна и чај.


Fortnum и Mason користат Dynamics 365 за поддршка на ефикасноста и растот за иднината. Системот обезбедува важни сознанија како на пример колку често купувачот купува кај нив и колкаво е нивното трошење, давајќи им на Fortnum и Mason алатките за да бидат сигурни дека им ги нудат на клиентите производите и услугите што ги сакаат.

Видео: Fortnum и Mason обезбедуваат незаборавни искуства на клиентите со Microsoft Dynamics 365


Целокупната брзина и употребливост, како и поблиската контрола на трошоците, им овозможува на Fortnum и Mason да бидат проактивни за постигнување на целите и за опслужување на своите клиенти.


Microsoft Dynamics 365 нè става на навистина фантастично место за поддршка на нашиот раст во иднина.
Ewan Venters: CEO Fortnum and Mason


Поддржете ја ефикасноста и растот на вашата компанија во иднина со @Microsoft. Дознајте како Fortnum и Mason користат #Dynamics365 за да ја персонализираат и насочат нивната национална и меѓународна продажба со значајни увиди на клиентите.


Преземете го резимето на Fortnum и Mason 👇

fortnum_and_mason_summary_slide
.pdf
Download PDF • 245KB


👉 Contact Login Systems to find out more.


0 comments

Commentaires


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.