top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

Еволуцијата на сметководствените услуги носи можности и опасности

Секого може да го задеси ефектот на варена жаба. Еволуцијата на сметководствените услуги ја менува рамнотежата и квалитетот на односите...

пишува:

Angel Face

Автор

02.11.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Еволуцијата на сметководствените услуги носи можности и опасности

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Секого може да го задеси ефектот на варена жаба. Еволуцијата на сметководствените услуги ја менува рамнотежата и квалитетот на односите меѓу клиентите и сметководителите. Се менуваат и односите во фирмите ... За некои е тоа предизвик, за некои - опасност.


Продолжи да читаш на форумот за сметководители тука ...0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page