top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MSD365BC.png

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

MSD365BC.png

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

MSD365BC.png

Real Madrid: Connecting with 500M passionate fans worldwide - bringing technology into play

видео

MSDyn365

Дигитална трансформација со Microsoft Dynamics 365 за да се создаде интегриран, растечки бизнис

Успешна приказна на еден од најголемите синџири на хотели во САД, Red Lion Hotel Corporation (RLH).

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Дигитална трансформација со Microsoft Dynamics 365 за да се создаде интегриран, растечки бизнис

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

Белгискиот бренд Kambukka ги поврзува Shopify и Business Central за поголема продуктивност

Lallemand ја ферментира својата дигитална еволуција со Microsoft Dynamics 365

Forbes: Најдобар производствен ERP е Microsoft Dynamics 365 Business Central (мај 2023)

Реал Мадрид: Поврзување 500M фанови ширум светот со вклучување на Microsoft технологијата во игра

Campari ги персонализира клиентските искуства, гради свесност за брендот со Microsoft Dynamics 365

Spy Alarms обезбедува платформа за брз раст преку нејзиното користење на Dynamics 365

Две Норвешки фирми преминаа на Microsoft Dynamics 365 Business Central

Креирајте човечка врска со Навигаторот за продажба на Dynamics 365 и LinkedIn

MakasIT.gif

Откако прерасна во еден од најголемите синџири на хотели во САД, Red Lion Hotel Corporation (RLH) се соочи со предизвикот да ги комбинира своите внатрешни легнати платформи во унифициран систем кој овозможува донесување одлуки водени од податоци.


Искористувајќи ги силните способности на Microsoft Dynamics 365, RLH доби точна анализа на податоци за перформансите, создаде поефикасна и попродуктивна средина на работното место и доби екосистем со зголемување на приходите што поттикнува интеграција и приспособливост.


Погледнете го видеото за да дознаете повеќе за нивната успешна приказна, а потоа контактирајте со Логин Системи за да дознаете како можеме да и помогнеме на вашата организација да создаде своја успешна приказна.


Видео: Дигитална трансформација со Microsoft Dynamics 365 за да се создаде интегриран, растечки бизнис


Дознајте како Red Lion Hotels успешно ги мигрираа своите наследни системи во Microsoft Teams и Dynamics 365 за да ја зголемат тимската соработка и да ја поттикнат ефективната интелигенција за стратегии за продажба, водени од податоци.


Контактирајте со Login Systems да дознаете повеќе.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png
arrow&v

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page