top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

|

|

|

Dr. Martens „Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365

„Dr. Martens“ е британска икона марка за обувки што ја сакаат ширум светот поради својот препознатлив стил...

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Dr. Martens „Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

Од контакт до сметководство: RECARO Gaming со Business Central ракува лесно со податоците

MakasIT.gif

„Dr. Martens“ е британска икона марка за обувки што ја сакаат ширум светот поради својот препознатлив стил што неоправдано ја претставува слободата, самоизразувањето и автентичноста.


Формирана во 1947 година, Dr. Martens напредуваше како бизнис на големо. Сега, тие имаат повеќе од 100 продавници на глобално ниво и амбициозни планови за раст на малопродажбата и е-трговијата.


Препознавајќи ја потребата да се развива за да одговара на потребите на потрошувачот од дваесет и првиот век, брендот се впушти во „Рестартирање на проектот: Придружи се на револуцијата“ за да ги замени сите свои наследени апликации со Microsoft Dynamics 365.


Видео: Dr. Martens "Се приклучува на револуцијата“ со Microsoft Dynamics 365


Решението е имплементирано во Обединетото Кралство и Северна Америка и ќе се појави низ Азија Пацифик во 2020 година.

Microsoft Dynamics 365 ни дава глобално способно решение за да можеме да го развиваме бизнисот. И, со обрт од 500 милиони фунти, сега ги имаме алатките, платформата и капацитетот да го зголемиме нашиот бизнис трикратно во следните 5 до 10 години. И ние сме многу возбудени поради тоа. - Jackie Reid: Водечка програма, рестартирање на проект, Dr. Martens


Брендот напредува со своето ново решение, при што придобивките се реализираат во сите области на бизнисот.

  • Глобално способно решение

  • Увид преку податоци

  • Видливост на акции во реално време и виртуелни магацини

  • Најдобрата технологија во класата

Погледнете ја целата приказна овде.
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page