top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

видео

MSDyn365

Обезбедете секогаш вклучена услуга со Dynamics 365 Virtual Agent за услуги на клиентите

Откријте како Microsoft Dyn365 Customer Service Insights и Power Virtual Agents обезбедуваат приказ од 360 степени на вашето работење.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Обезбедете секогаш вклучена услуга со Dynamics 365 Virtual Agent за услуги на клиентите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Nanoleaf станува попродуктивен за 33% со Dynamics 365 Business Central

Новост е: Карактеристики на продуктивност во веб-клиентот (2023 release wave 2)

Business Central: Интегрирано работење со Microsoft Outlook, Excel, and Teams

Бесплатна пресметка на плата за 2024 година, вклучува минат труд (стаж) и месечен ангажман

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

Новини во управувањето со складишта (Business Central 2023 release wave 2)

Ново: мобилната апликација на Business Central со сосема нови можности за скенирање на баркодови

Herbelin користи податоци собрани од Business Central за да испорача часовници од светска класа

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

MakasIT.gif

Откријте како Microsoft Dynamics 365 Customer Service Insights и Power Virtual Agents обезбедуваат приказ од 360 степени на работењето на вашата услуга, заедно со увиди научени од машина за да помогнат во користењето на податоците за донесување попаметни одлуки за тоа што да се оптимизира или автоматизира.


Видео: Обезбедете секогаш вклучена услуга со Dynamics 365 Virtual Agent за услуги на клиентите


За да дознаете повеќе за тоа како Microsoft ви дава овластување да испорачате исклучителни искуства за клиентите кога ќе ја овозможите услугата Секогаш вклучена, контактирајте со Логин Системи.


0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.