Актуелни објави

1

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

MakasIT.gif

For TGI Fridays to accomplish their ambitious expansion plan, they needed a platform that could provide efficiencies and access to information that would allow for growth.


Check out this video to learn how they're using Dynamics 365 to accomplish this at both the corporate and restaurant levels.


Video: TGI Fridays migrates key business processes to Microsoft Dynamics 365


Field workers at TGI Fridays can connect to their company network remotely through Dynamics 365, providing efficiencies that can be measured in days rather than hours.


#Microsoft#MicrosoftDynamics365#MicrosoftOffice365

0 comments
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan