top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Приказна за клиентите: Микаила Улмер јас и пчелите

Со текот на годините, нејзиниот бизнис растеше во популарност и големина, а Микаила стана икона на младиот претприемачки дух.

пишува:

Angel Face

Автор

31.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Приказна за клиентите: Микаила Улмер јас и пчелите

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Погледнете ја најслатката приказна што сме ја слушале цел ден! Микаила Улмер отвори единечен штанд за лимонада, послужувајќи ја вкусната лимонада на нејзината прабаба и истовремено помагајќи да се спасат пчелите.

Want to read more?

Subscribe to loginsystems.biz to keep reading this exclusive post.

0 comments

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page