top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Приказна за клиентите: iSalon

За бизнис iSalon со седиште во ОК, заштитата на чувствителните податоци на клиентите е нивен главен приоритет.

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

За бизнис iSalon со седиште во ОК, заштитата на чувствителните податоци на клиентите е нивен главен приоритет. iSalon обезбедува софтвер и системи за управување на преку 2.000 фризерски салони, а повеќето од нивните клиенти се сопственици на мали бизниси кои ги вложиле своите животни заштеди во нивните компании.


iSalon зависи од безбедносната технологија на Microsoft 365 Business за да се брани од загуба на информации и сајбер напади како што се малициозен софтвер и злонамерни URL-адреси. И со вработените расфрлани низ ОК, алатките за соработка и продуктивност ги одржуваат вработените поврзани и ангажирани.


Видео: Приказна за клиентите: iSalon


@isalonsoftware обезбедува софтвер и системи за управување на преку 2.000 фризерски салони, па затоа заштитата на #податоците на клиентите е од клучно значење. Со #безбедносните алатки од Microsoft 365, iSalon истовремено расте во бизнисот и ги штити врвните фризерски салони ширум светот.0 comments

コメント


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page