top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Приказна за клиентите: Аргуси

Спроведувањето на Dyn365 Sales Pro заедно со нивниот постоечки Office 365, им ја даде потребната транспарентност во текот на целиот циклус..

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Дали се борите со фрагментирани деловни апликации кои се тешки за употреба? Можеби е предизвик да ги натерате вашите вработени да бидат фатени и на иста страна? Ова беше случај со Argusi, фирма за оптимизација на синџирот на снабдување со седиште во Холандија, додека не го имплементираа Dynamics 365 Sales Professional.

Want to read more?

Subscribe to loginsystems.biz to keep reading this exclusive post.

Subscribe Now
0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page