top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

Брз преглед на новините во Microsoft Dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics NAV 2018 е на располагање на сите корисници во светот од први декември 2017. На форумот на Логин Системи поставивме...

пишува:

Angel Face

Автор

03.12.2017

Notebook and Fountain Pen

категории

Брз преглед на новините во Microsoft Dynamics NAV 2018

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Microsoft Dynamics NAV 2018 е на располагање на сите корисници во светот од први декември 2017. На форумот на Логин Системи поставивме брз преглед за новините во оваа најнова верзија на популарниот ERP систем во однос на Microsoft Dynamics NAV 2017.


Прочитај тука ...


0 comments

Comentários


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page