Актуелни објави

Бесплатниот веб калкулатор за плата е дополнет со коефициенти за 2021 година

Пејпал: Нова премиум услуга 1-на-1 за бизнис сметка за наплата преку МК картичка

Логин Системи надгради Шведска компанија со Microsoft Dynamics 365 Business Central

Онлајн конвертор: Шест комбинации на конверзија на текст од MK фонт/латиница во кирилица и обратно

|

|

|

Heading 1

Heading 6

пишува:

Автор

датум

Photo caption

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

Analytics & AI solution video

Starbucks and Microsoft: Deliver intelligent supply chain

Build Agile Business Processes Solution Overview

Customer Story: Clifton Coffee Recap

Disruption Defined: Maersk navigates data to move goods globally

MakasIT.gif

Скопје, 29.01.2018. Логин Системи објавува дека го пушти во употреба бесплатниот веб калкулатор за пресметка на плати со придонеси за 2018та.


Калкулаторот работи со коефициенти за 2018та година и ги зема во предвид износите за минимална и максимална плата за регуларните лица во работен однос и самовработените лица. Со калкулаторот може да се пресметува индивидуална плата или плата за повеќе вработени.
"Пресметката на плати е сериозен предизвик за секој менаџер или вработен." изјави Венко Глигоров, управител на Логин Системи. "Со оваа бесплатна апликација сакаме да ја олесниме постапката за пресметка на плата при процесот на преговарање или при проверка на исплатните ливчиња дадени на вработените. Секако може да се користи и за одредување на буџетот за плати."


Калкулаторот е прилагоден и за мобилните уреди и работи во две насоки: од бруто (цела) плата во нето (чиста) плата и од нето плата во бруто плата. 


Веб калкулаторот се наоѓа на страницата www.loginsystems.biz/plati

За поголемите фирми и организации кои имаат потреба од пресметка на плати за поголем број на вработени, водење евиденција на вработените и нивните договори, Логин Системи ја препорачува апликацијата за плати и човечки ресурси базирани на Dynamics NAV. 1 comment
arrow&v
Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan