top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

Microsoft го сертифицира македонскиот превод на Логин Системи за Dynamics 365 Business Central

MSD365BC.png

Translation on Macedonian Language for Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Македонски јазик за најновиот Microsoft Dynamics 365 Business Central 2023 wave 2

MSD365BC.png

Новина за Пејпал: онлајн курс со самостојно темпо - бесплатен за првите пријавени

информација

функционалности

Ажуриран веб калкулаторот за плата со најнови податоци од Статистика

Скопје, 22.01.2019. Веб калкулаторот за плата е ажуриран со најновите износи за минимална плата и со максималниот износ на плата после...

пишува:

Angel Face

Автор

24.03.2019

Notebook and Fountain Pen

категории

Ажуриран веб калкулаторот за плата со најнови податоци од Статистика

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Скопје, 22.01.2019. Веб калкулаторот за плата е ажуриран со најновите износи за минимална плата и со максималниот износ на плата после кој не се пресметуваат придонеси за плата. Како што информира МСФИ, просечната плата по работник во Република Македонија, според податоците на Државниот завод за статистика објавени во Јануари 2019 година изнесува 36.017 денари.


Просечната плата се користи за утврдување на најниската и највисоката основица за пресметка на придонесите од задолжително социјално осигурување и тоа за пресметките за плата кои се однесуваат за месец Јануари до Декември 2019 година (согласно член 15 и 16 од Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување).Слики: изглед на екраните на мобилен телефон AndroidВеб калкулаторот на Логин Системи е бесплатен за заедницата на Логин Системи, а зачленувањето е многу едноставно и брзо - заинтересираните може да се зачленат со емаил адреса, или со еден од профилите за Facebook и Google+. Калкулаторот е оптимизиран за работа со десктоп и со мобилни уреди Android и iOS.


Веб калкулаторот се наоѓа на адресата www.erp.mk/presmetaj-plata.

Поврзани информации: 

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.


Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV / 365 Business Central партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page