top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

технологија microsoft

Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенција

Со искористување на моќта на Microsoft Analytics, можете да информирате и да возите интелигентна автоматизација преку вештачка интелигенција

пишува:

Angel Face

Автор

27.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенција

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Со искористување на моќта на Microsoft Analytics, можете да информирате и да возите интелигентна автоматизација преку вештачка интелигенција и машинско учење.


Ова видео е брз вовед во Microsoft Analytics и AI, објаснувајќи како да го проширите дофатот на вашите сознанија за податоци и да стекнете зголемени нивоа на ефикасност и персонализација.


Видео: Видео за аналитика и решение за вештачка интелигенцијаComments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page