top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

MSDyn365

Забрзајте ги вашите финансиски перформанси со Microsoft Dynamics 365 Finance

Дознајте како организациите ја поттикнуваат профитабилноста и иновациите користејќи финансиски увиди со Microsoft Dynamics 365 Finance.

пишува:

Angel Face

Автор

28.01.2022

Notebook and Fountain Pen

категории

Забрзајте ги вашите финансиски перформанси со Microsoft Dynamics 365 Finance

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Дознајте како организациите ја поттикнуваат профитабилноста и иновациите користејќи предвидливи финансиски увиди со Microsoft Dynamics 365 Finance. Dynamics 365 Finance им овозможува на корисниците да ги модернизираат своите глобални финансиски операции, да ги следат перформансите во реално време, да ги предвидуваат идните резултати и да донесуваат одлуки засновани на податоци за поттикнување на растот на бизнисот.


Видео: Забрзајте ги вашите финансиски перформанси со Microsoft Dynamics 365 Finance
0 comments

Comments


LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page