top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

|

|

|

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

Логин Системи, објавува дека неодамна ја надмина бројката од 1000 членови на сајтот.

пишува:

Angel Face

Автор

09.05.2020

Notebook and Fountain Pen

категории

Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

vБлагодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот
Благодариме за довербата и интересот: 1000+ членови ги користат услугите од сајтот


Скопје, 09.05.2020. -- Логин Системи, објавува дека неодамна ја надмина бројката од 1000 членови на сајтот. Според статистичките податоци од Гугл, членовите најмногу се заинтересирани да пресметаат плата, да учествуваат на форумот на Логин Системи во делот за Пејпал и Dynamics 365 Business Central како и да го превземат конверторот за кирилични фонтови ЛСКонвертМак. Во последно време сајтот се користи за закажување консултативни состаноци.

„Од името на Логин Системи, благодариме на посетителите и на членовите за искажаната доверба и интерес.“ изјави Венко Глигоров, управите. „Планираме да ставиме и други алатки и содржини и со тоа да бидеме уште подоверлив партнер на компаниите, претприемачите и професионалците.“

 

Основана во 1991 година, Логин Системи е овластен провајдер на сметководствен и деловен ЕРП софтвер и консултантски услуги базирани на светски-познатиот Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central. Повеќе за Логин Системи на www.LoginSystems.biz.


0 comments
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page